Jaiks... Viimeksi yli vuosi sitten olen tätä kirjoittanut... Nyt on kuitenkin oivallinen aika alkaa taas kirjoittelemaan, kun Gingan saralla tapahtuu. Ja paljon! Ei, ei, ei! Ei pelkästään omassa elämässäni vaan myös virallisesti! =D En edes tiedä mistä aloittaa... Aloittaisiko ensinnäkin virallisista uutisista vai omasta tilanteesta? Hmmm... Miten olisi viralliset uutiset, koska ne jos mitkä kiinnostavat ja innostavat (toivottavasti) kaikkia!

Ensimmäiseksi huomioksi sopii ehdottomasti se, että Akame saadaan suomeksi jo nyt! Ja siis... Ensimmäinen osa on ollut myynnissä verkkokaupoissa jo useamman päivän! Virallisesti kuitenkin Akamen ensimmäinen osa tulee myyntiin myös lehtipisteisiin 3.6. eli huomenna. Voih muistan miten sarja vasta alkoi ja sitä seurattiin Goraku-kuvista, sekä voivoteltiin milloinkohan se mahtaisi tulla suomeksi, mutta nyt se on jo markkinoilla. Ihanan nopeaa toimintaa siis!

Sitten kauan haaveiltu ja odotettu vahvistus siitä, että Orionkin alkaa suomeksi Weedin jälkeen, saatiin huhtikuussa! Siis voitteko uskoa? Orion! Suomeksi! Ja lupailu näyttää siltä, että hyvin pian vielä Weedin päättymisen jälkeen, kun Sangatsu Mangan toimituksen blogissa mainitaan, että se alkaa jo tämän vuoden puolella. Tuskin nyt sentään samaan aikaan, kun Weedkin on vielä käynnissä? Sekin passaisi... Hehee~

No siinäpä ne... ... ... No ei todellakaan! Nyt vasta päästäänkin asiaan. Sellaiseen asiaan mikä on ainakin itselleni aivan hurjan upea ja mahtava ja uskomaton ja tuntuu kuin unelta! Nimittäin meitä on siunattu Ginga-oheistuotteita valmistavalla SUOMALAISELLA yrityksellä! Saanko esitellä: PurePlastic!
Huhtikuun alkupuolella meille esiteltiin PurePlastic, joka on saanut oikeudet tuottaa oheistuotteita useammasta Takahashin Ginga-maailmaan liittyvästä sarjasta (mm. Weed, Orion, The Last Wars jne.) ja sen toiminta on jo täyttä häkää käynnissä!
Tällä hetkellä myynnistä löytyy jo neljä julistetta joita voi ostaa Urumista sekä Ginga.fi:stä. 

Kuitenkin... Tämän hetkin suurin jännitys kohdistuu PurePlasticin pehmoleluihin. Luit oikein... PEHMOLELUJA! O_0 Ihka oikeita suloisia, pehmoisia, pörröisiä, lutuisia, Gingaisia peh-mo-le-lu-ja!!! Enkä voi sanoin kuvailla miten upeita ja ihania ne ovat! Ei... En ole nähnyt niitä livenä... Valitettavasti... Mutta noh... Jos ne näyttävät jo kuvissa niin ihanilta, niin miltä ne oikein tulevat näyttämään oikeasti? Kun sellaisen saa halittavakseen... Siliteltäväkseen. Se tuntuu kaukaiselta haavekuvalta... Ei vaan harhalta ='D
Nimittäin (palataksemme virallisiin "kuulutuksiin", krhm, pahoittelut pienestä fanityttökohtauksesta...) pehmoleluja on paljastettu meille hiljalleen, pareittain. Pehmolelut tulevat myyntiin tämän vuoden puolella ja osa on jo ennakkoon tilattavissa Urumissa ja Ginga.fi:ssä.
Tähän mennessä olemme päässeet ihastelemaan kuvissa Weediä, Hougenia, Meriä, Tesshiniä, Joujia ja Yukimuraa. Vielä kaksi pehmolelua tästä Weediä koskevasta pehmolelusarjasta on julkaisematta ja ne tulevat "ystävä/nakama" -otsikon alle, joten ne voivat olla melkein keitä vain. Mer ja Tesshin kuuluvat "pikkuveli/otouto" -parivaljakkoon, kun taas Jouji ja Yukimura ovat "isoveli/aniki" -parivaljakko. 
Tulevia hahmoja on saanut arvailla niin Kaksoissolan foorumilla kuin PurePlasticin Facebookissa, josta löytää nopeiten tuoreimmat uutiset (sivun suurkuluttaja ilmoittautuu, vaikkei muuten Facebookista panosta).

Itsessään jo julkaistujen pehmolelujen julkaisuaikataulut ovat tämänlaiset:
Weed ja Hougen: Heinä-elokuu 2016 (ennakkotilaus alkanut!)
Mer ja Tesshin: Elokuu 2016 (ennakkotilaus alkanut!)
Jouji ja Yukimura: Elo-syykuu 2016 (ennakkotilaus alkaa alle viikon päästä!)

Loppuikohan viralliset tiedotukset nyt oikeasti? =D Luulisin niin... Tässä oli ainakin suurimmat tuoreimmat uutiset ellei halua mainita, että Takahashin tuorein sarja The Last Wars etenee hyvää vauhtia ja sitä on julkaistu jo 5 mangapokkarin verran. Mitenköhän kauan menee, että tätä aletaan kääntää suomeksi? Toivottavasti heti Orionin perään ;)

Noniin... Sitten voisikin tiivistää ne omat uutiset siten, että viimeisimmän postauksen jäljiltä kokoelma on karttunut hyvää vauhtia ja repertuaari on vain kasvanut suunnitellusta. Anna pikkurilli niin se vie koko käden... Se tuntuu olevan tämän jutun juju ='D Varsinkin nyt PurePlastic tekee keräilystä entistä laajempaa. Eikä se ole huono juttu! Vaan maailman mahtavin juttu! 
Olen tosiaan itse jo hankkinut kaksi julistetta: Legenda ja Kyoshiron haaste, jotka pääsivät samantien koristamaan seiniä. Ne ovat laadultaan upeita ja kuvavalinnat ovat erinomaisia! Loputkin julisteet tulevat löytämään tiensä aikanaan kokoelmiini, kunhan tästä kykenee taas budjettinsa kanssa...
Jep... Jos et jo arvannut niin Weed, Mer ja Tesshin pehmot ovat jo ennakkotilattuina. Kuinkas muutenkaan ^w^ Nyt niitä odotellaan tuskissaan vielä vähintään kuukausi jos toinenkin... Onneksi Weed tulee ainakin aiemmin niin se lievittää pahinta oiretta päästä ihastelemaan näitä ja se pääsee valmistelemaan laumansa uuden kodin ennen muiden tuloa <3 *aivan pehmojen pauloissa*

Ja näihin uutisiin vielä liittyen niin Akamen ensimmäinenkin osa tuli hankittua pikapikaa Adlibriksestä, mutta harmikseni en ole sitä muilta kiireiltä ehtinyt lukemaan... Vähän vain aloittelemaan ja se vaikuttaa juuri niin mielenkiintoiselta sekä upealta tarinalta kuin olin kuvitellutkin. Aaah, niin paljon mahtavuutta odottaa *-*

Eheh... No... Jospa tästä sitten jättäisin tämän tältä erää tähän ja alan kirjoittelemaan taas vähitellen kaikenlaista pientä siitä mitä on meneillään ja tapahtunut ja tapahtuu. Olipa mukava purkaa pitkästä aikaa ajatuksia, selkeyttää hyvin mieltä... =P