Jokin aika sitten tajusin taas mitä on tullut missattua... Kuten jo todettua ensikohtaaminen Hopeanuolen kanssa oli jo lapsuusvuosina, mutta vasta nyt vuosi tai pari sitten liekkileimahti ja aloin hankkimaan Gingaa mangana. Mikä sekin tapahtui Hopeanuolen julkaisun aikana, mutten todellakaan tiedä oliko se jo loppuvaiheessa, koska muistan ostaneeni muutamat mangat hajanaisesti R-kioskeilta ja loput tilattiin kirjakaupasta, jossa niitä oli vielä ihan tietoisesti myynnissä kaikki sekä Meteor Gin, jonka hankinta tietojen mukaan oli silloin jo epävarmaa. Eli varmaan oltiin jo näiden julkaisujen loppupuolella? No onni kävi ja sain nuo kaikki Hopeanuolet kerralla sitten kasaan ja vielä Meteor Gininkin.

Kuitenkin... Vasta myöhemmin rekisteröin alitajuntaani tuon Hopeanuoli 1:n erikoispainoksen ja nyt tänään tajusin, ettei kai sitä vain ollut vielä myynnissä siellä kirjakaupan sivulla, josta muut tilattiin tuolloin? Toivottavasti ei koska muuten ärsytys olisi suuri ='D Mutta...

Juurikin noin parisen viikkoa sitten aloin tutkailemaan tämän erikoispainoksen perään ja kyselinkin erään kaupan puolelta olisikohan heillä tietoa onko enää mitään toivoa saada erikoispainosta mistään. Vastaus ei ollut, kuten odotinkin, niin kannustava, mutta lupasivat kysyä tilannetta. Olin jo kysyessä ollut hyvin epäuskoinen, ettäkö vielä tuuri jaksaisi tehdä tehtävänsä ja asia unohtuikin, kun yritin unohtaa koko erikoispainoksen ja tuudittauduin ajatukseen, että no tulihan sitä tässä hankittua kerralla reippaampi Ginga-annos niin ei se mitään...
Eilen sitten sai taas olla hakkaamassa päätä seinään, että tarkista se sähköposti päivittäin tai käy huonosti. Tosiaan olin muutaman päivän ihan huomaamattani jättänyt sähköpostin tarkistamatta ja sinne oli tullut tältä kyseiseltä kaupalta ilmoitus, että olivat kuin ihmeen kaupalla saaneet yhden erikoispainoksen käsiinsä ja laittavat sen myyntiin illalla. No... Tuo viesti oli tullut muutamaa päivää aiemmin, joten muserruin. Se kirja oli vain ja varmasti mennyt samantien kuin sen joku kaupan sivuilta olisi huomannut. Vastasin sitten surkeana kiitokset kuitenkin tästä, että varmaan meni jo.

Eipä se tarina siihen päättynyt vaan: Tänään aamulla sitten menin sähköpostiin edelleen maani myyneenä ja tapahtunutta manaten, mutta siellä olikin vastaus, jossa kerrottiin ettei kirjaa oltu laitettu myyntiin vaan se laitettaisiin tänään illalla ja ehdin jo innostua, mutta sitten katsoin kellonaikaa ja se olikin laitettu eilisiltana vielä. Kirjaa ei näkynyt kaupan sivulla, joten tietysti se olisi mennyt... Vastasin tällä kertaa, että taisi nyt sitten mennä, mutta mikäli ei niin voisikohan sen varata, vielä toiveiden rippeisiin takertuen.
Mutta ei, sitten vielä tänään tulikin päivällä vastaus, että ei oltu vieläkään laitettu sivuille vaan nyt on laitettu ja juuri niin, että löydän sen ja kiidinkin heti viestin saatua tilaamaan kirjasen ja nyt... Kaikki on hyvin ja voin vain onnitella itseäni tuurista joka toisinaan pääsee yllättämään ja suomaan tällaisia onnen hetkiä =D

Eli nyt odotellaan riemuherkässä Hopeanuolen erikoispainosta postiluukkuun! Kiitos ihanalle kaupalle ystävällisestä ja nopeasta toiminnasta (olipa kirja jo lähetettykin!!)! =)

(Enkä muuten malta odottaa Weed Gaideniakaan, jonka tällä kertaa toivottavasti pääsee hakemaan henkilökohtaisesti hyllyltä, kun se on itselleni aina se mukavin vaihtoehto, enää neljä päivää! =D)