Weed-taidekirjan ilmestymisestä tuli tieto jo viimevuoden puolella ja muistaakseni sitä povattiinkin ensiksi joulukuulle, mutta myöhemmin se siirtyi tammikuun 30. päiväksi. Siinä välissä sitä siis ehdittiin odottaa ja itse olin kuullut siitä vain mitä muut ovat japanilaisesta versiosta kertoneet, minkä perusteella se kuulosti todella hienolta.

Viimein 30.1. oli odotus ohi ja kirja ilmestyi, itselläni oli jo sotasuunnitelma sen hankkimiseksi heti samana päivänä, mutta... Kuten tuurini tuppaa tuottamaan ei kaikki mennyt niin kuin odotin. Sehän meni näin:

Seudun ainoa kirjakauppa on reippaan bussimatkan päässä, mutta samalla reissulla oli tarkoitus hoitaa muita ostoksia samaisessa paikassa. Joten sinkouduin heti aamusta matkaan ja olin kirjakaupan edustalla jo hiukan ennen aukeamisaikaa (onneksi paikka on ostoskeskus joten ei sentään ulkona pakkasessa tarvinnut värjötellä heheh). Kun sitten kirjakauppa aukesi menin suoraan kysymään onko täällä sellaista kirjaa, kun toisaalta olin kuullut, että ainakin kirjakauppa kokonaisuus hankkisi niitä... No myyjä ei tiennyt yhtään ja selvittikin ettei niitä ole tulossa ollenkaan heille. *"Maailmankaatuminen"* 
Myyjä rupesikin heti sanomaan, että he voivat kuitenkin tilata kirjan ilman ylimääräisiä kuluja, mutta olin tuossa vaiheessa niin "shokissa" etten tajunnut koko tilannetta ja sanoin, että miettisin asiaa ja kysyin toista tuotetta jota olin etsimässä. Ehdin käydä vielä toisessa suunnittelemassani kaupassa josta löysin kolmannen etsimäni asian, kutistemuovia! <3 Olin aiemmin onnistunut ostamaan Tiimarista väärää eli kirkasta, kun en enää muistanut millaista sen piti olla ja sepä oli virhe. Koko moska taittui käppyrälle jääden itseensä kiinni... Eikä siihen voinut piirtää edes puuväreillä mitä olin haaveillut, mutta sekin ostos oli tehty kiireessä. Vielä kolmannen kaupan jälkeen sitten vasta havahduin ajatuksiin, että "Weed-taidekirja, ilman ylimääräisiä kuluja, viesti kun se on noudettavissa."
Sitten laputinkin jo kirjakauppaan takaisin ja kysyin vielä, että miten tarkalleen se kaikki menee ja saatuani täyden selostuksen vakuutuin ja sanoin, että no ehdottomasti sitten tehdään niin ja niin oli lupaus Weed-taidekirjasta käsillä. Tosin vasta ainakin neljän päivän päästä... Mutta kestäisin sen, tietenkin, eihän se ollut kuin muutama päivä lisää ja jos en menisi lukemaan muiden selostuksia kirjasta ='D

No mitä käykään? Saan viestin seuraavan päivän iltapäivänä, että Weed-taidekirja on noudettavissa! Voi sitä tuskaa, kun olisi tehnyt mieli mennä heti hakemaan, mutta viesti tuli sen verran myöhään etten silloin enää perjantai-iltana lähde humalaisten sekaan rämpimään... Joten suunnitelma huomiselle (eli lauantai 1.2.) ja lähden heti aamusta hakemaan kirjaa.

Tänään sitten kävin noutamassa kirjan taas samalla aikataulutuksella, että jo ennen aukaisuaikaa olin ovella ja kassalla oli sattumoisin sama myyjä jonka kanssa tästä sovittiin, joten hän tiesi heti mistä oli kyse ='D Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun kirja otettiin kaapista ja näin miten iso se oli <3 Maksoin kirkkaasti hymyillen ja kiittelin kovasti, palvelu oli tässä tapauksessa parhaimmillaan, nopea toiminta ja ystävällinen palvelu, kiitos Suomalainen kirjakauppa!

taidekirja%20blogiin-normal.jpg
Tuore ostos: Weed-taidekirja

Tämä päivä olikin sitten kokonaisuudessaan yksi "koettelemus" ensinnäkin yöllä oli satanut ainakin 10cm ja enemmänkin lunta, eikä auroja ollut mailla eikä halmeilla, ensimmäiset tuli juurikin vastaan tuolla kauppakeskuksen pihassa... Koko päivän satoi lunta ja tämän taidekirjan noudon lisäksi kävin hakemassa kodin lähellä sijaitsevasta postista toisen Hopsuaiheisen paketin =P Sen noutolappua ei ollut tullut vielä perjantaina, mutta tieto saapumisesta oli jo paketinseurannassa eli kaksi kärpästä yhdellä... Iskulla vaikkakin kahdella reissulla... Ensin tuonne kirjakauppaan ja keskustan ruokakauppaan. Sitten kotona välipala ja taas matkaan eikä vieläkään aurausta täällä kotiteillä... (Ollaan kaupungissa mikä tässä tekeekin tästä mainitsemisen arvoista...) Ja tarkoituksena oli rämpiä pyörän kanssa ensin lähikauppaan ja sieltä pari painavempaa ostosta mitä ei keskustasta viitsinyt raahata ja sitten vielä sinne toisen kaupan yhteydessä olevaan postiin. Siitä alkaa huvittavin osuus: Olin odottanut pienehköä pakettia, mutta mikä sieltä mäjäytetään pöytään. Iso paketti! Taas ilmeeni oli näkemisen arvoinen, koska se tarkoitti ettei kirjat olleet niin pieniä mitä olin ajatellut, hehee... 
Epätoivoinen ostosten ja paketin asettelu pyörän koriin ja tankoihin, sitten epävakaa vaappuminen kotiin. Huh selvisin! Sitten pienen jännityksenpidon jälkeen paketti auki ja ihastelemaan Ginga-ostoksia, voi että olen tyytyväinen tähän saldoon <3

Isossa paketissa oli tosiaan GNG-mangan 2. julkaisu mangat 1-9 ja 3. julkaisun 10 lisäksi japanilaisen Weedin 5, 6 ja 7, joissa sattui taas sopivasti olemaan yksiä suosikkikansiani. Ennen kaikkea nämä sai ostamaan niiden hyvä kunto ja sopiva hinta.
Eikä kun tuo GNG:n 3. julkaisu on suloinen =D Ja olen niin onnellinen, että juuri kun olin ruvennut miettimään jos sitä joskus hankkisi jotain näistä eri julkaisuista noita lempikannellisia, 2. julkaisun kansissa oli eniten suosikkejani joten tämä ei voinut tulla parempaan väliin! Lisäksi tuo yksi 3. julkaisun kirja oli vain plussaa, koska sellainenkin oli suunnitelmissa, mutta katsotaan jos joskus vielä paria muuta näistä tavoittelisi jos hyvä hinta tulee vastaan =P Nyt kuitenkin nautitaan näistä ja odotellaan lupailtuja suomennoksia Weed Gaidenista ja Fangeista.

hopsut%20weedit%20blogiin-normal.jpg
Paketin sisältö