Seurasin pitempään Meteor Ginin uuden painoksen toivomista ja mietin, että pitäisikö hankkia se uudestaan vain sen takia, että aiemmasta oli kadonnut juliste. No se tuntui hieman typerältä... Kuitenkin julkaisun tultua aloin tosissani miettimään... Olisiko se paha investointi? Ei kyllä se olisi... Sitten taas tuttuun tapaan kävin tarkastelemassa Ginga.fi -kaupan uutuuksia ja siellä oli tullut myyntiin Meteor Gin japaniksi... No se kuulostaisi paremmalta investoinnilta, kun se on eroava suomalaisjulkaisuun nähden ja juliste kuitenkin tulee mukana. Mainiota. Äkkiä tilaus viime torstaina ja jo perjantaina oli tieto, että oli lähetetty, mutta tänään se sitten tuli postista. 

Oli kyllä sen arvoista, jotenkin se vain on hienoa hankkia joistain julkaisuista se alkuperäinenkin versio. Varsinkin jos siitä on jotain konkreettista hyötyä samalla tai erityisen hyvä tarjous kuten Hopeanuolen toisen julkaisun yhteydessä hankitut japanilaiset kolme Weediä.

mgj%20kansi-normal.jpg
Onhan tässä erilainen kansikin ja jotenkin aina tykkään noista irtokansista. Jotenkin arvokkaan tuntuiset.

mgj%20etu-normal.jpg
Julistekin on niin hyvin kiinni, että tuskin katoaa enää =D En niin anna itselleni anteeksi, mitä oikein ajattelin suomijulkaisun kanssa "laitan sen tänne niin se pysyy tallessa..." Joo tallessa on niin etten itsekään tiedä missä...

Lisäksi tässä voisi mainita, että olen nyt viimeisen muutaman päivän aikana lukenut Hopeanuolet alusta loppuun, sitten Rikin ja eilen aloitin Weedit alusta. Nyt menossa kahdeksas kirja. Oli kyllä todella kiva idea aloittaa lukemaan ihan alusta niin saa taas kokonaiskuvan kaikista tapahtumista ja sopivasti Weedissäkin tuli tuo Hougenin osan loppuhuipentuma hollille, että melkein sen kunniaksi tuli aloitettua =D Vaikkakin tajusin vasta nyt miten "hieno järjestely" tästä tuli.

luen%20weed-normal.jpg
Tässä mennään.

Ja lopuksi ensimmäinen kuva kokoelmasta, jossa tosin ei näy kaikki, kun on toistaiseksi pienemmässä tilassa, mutta uutta järjestelyä suunnitellaan.

osakokoelma-normal.jpg
Etualalla vasemmalta oikealle: Meteor Gin suomijulkaisu, Meteor Gin japanijulkaisu, Shounen to Inu: Ginga no Inutachi, Riki, Hopeanuoli erikoisjulkaisu, Weed Gaiden, Weedejä ->
Takana on Shin Gaidenit ja kaikki Hopeanuolet sekä loput kaksi Weediä. Weedien päällä on Weed taidekirja.
Lisäksi aiemmin mainitut Hopeanuolen japanilaiset 2. julkaisun kirjat + 3. julkaisun yksi kirja sekä kolme japanilaista Weediä ovat erikseen laatikossaan, kunnes saadaan se parempi sijoittelupaikka kaikille =)