Tänään sain ostettua GNG 4. julkaisun, joten varmasti ensiviikon aikana kirja kotiutuu... Aivan mahtavaa! Taas mitä suurimmat kiitokset Ginga.fi -kaupalle, joka mahdollisti tämän haaveen toteutumisen =)

Muuten tässä onkin ollut hiljaista hankintojen osalta, kun tosissaan sijoitan vain tiettyihin tuotteisiin. Tietenkin Weedin uusin osa tuli ostettua ajallaan ja jälleen jäädään odottamaan kauhulla ja jännityksellä mitäs tästä nyt seuraa =P

Lisäksi viime viikolla tuli hankittua Fullmetal Alchemist mangasta noin puolet mitä löytyi Urumista, yksi kirja uupui, mutta tulee tietojen mukaan myöhemmin. Samalla katsotaan josko kävisi hyvin ja kokonaan valikoimasta puuttuneet kirjat ilmestyisivät ja saisi koko sarjan hankittua. Harmi kun aina tuntuu olevan pahasti jälkijunassa, kun omalla ajalla löytää sarjojen pariin =D Ihanaa nyt kuitenkin, kun ennestään animena tuttu sarja ja intouduin yllytettynä lukemaan netistä englanniksi, minkä jälkeen kävi vastustamattomaksi hinku hankkia ihan suomeksi, kun kerta olemassa on... Ongelmaksi tosin muodostui juuri se etteihän noita enää missään kauheasti myydä ja mieluiten uusina hankkisin... Onneksi on Urumi!