Pitkään olen mietiskellyt pitäisikö toteuttaa blogi Ginga-sarjaan liittyen ja nyt viimein sain aikaiseksi aloittaa tämän tekemisen. Ensisijaisesti blogi on omaksi päiväkirjaksi, kun olen aina pitänyt asioiden arkistoimisesta ja vuodatuksessa on tullut nyt asioitua toisenkin harrastuksen kautta ja olen todennut tämän oikein käteväksi ja helpoksi käyttää.

Jos nyt nopeana aloituksena sanoisi sen, että Hopeanuoli on ollut lähellä sydäntäni jo pienestäpitäen, kun ystävien luona näin animen ensimmäisen kerran. En tuolloin vielä ymmärtänyt, että oli kyse jostain erikoisemmasta, kuin normaalista piirroselokuvasta, mutta jo silloin tykästyin Hopeanuoleen tarinan ja hahmojen perusteella.

Nykyään sarja on osa oikeastaan jokapäiväistä elämääni, mutta vasta viimeaikoina olen laajentanut hankintoja perustarinoiden mangoista oheismangoihin ja muihin oheistuotteisiin taas siinä mielessä, että teen niitä itse. Näitäkin tulen tänne listaamaan kuvineen, mutta tosiaan jospa tämä riittää aloitukseksi ja kaikelle on tiedossa omat merkintänsä =)