Johan se vuosikin ehti vaihtua ennen kuin taas tuli mieleen kirjoitella tännekin ylös mitä kaikkea sitä on Gingan osalta elämässäni tapahtunut =D Tehdään siis tällainen yksi koostepostaus missä onkin hyvä vetristää omaa muistia mitä onkaan tullut hankittua ja tehtyä.

Viimeksi olenkin näköjään kirjoittanut elokuun loppupuolella noista Weedeistä ja Orioneista. Ihan tuon elokuun loppupuolella tuli vielä hankittua toinen Goraku, jossa Akame kannessa.
Syyskuussa hankin myös Akamen ihka ensimmäisen mangan, ei riittänyt Goraku vaan piti tämäkin päästä todistamaan omin silmin ja ihastella. Ja kyllä, taas vain alkaa kiinnostaa enemmän enkä voi sanoin kuvailla miten kovin toivon tätä suomeksi!

Weedit on tullut hankittua aina ilmestyessä ja sotakoirat ovat kiehtova uusi vastustaja ja tapahtumat etenevät huolestuttavasti... Nyt on uusin osa hankkimatta, kun lähikauppa lopetti näiden myynnin jo hyvän aikaa sitten ja joudun aina pidemmän matkan takaa hankkimaan Weedini, sinne suuntaan mennessäni.
Weedien suhteen sanottavana myös se, että joku aika sitten Kaksoissolan foorumilla Antti oli kehottanut lähettämään omia kuvia kansiehdotuksiksi ja lähetin minäkin pari. En toki ole toiveikas, mutta olihan se jännittävää ja kiinnostaa josko kansiin pääsee nyt lukijoidenkin laittamia kuvia =)

Lokakuussa sain hankittua kauan haaveilemani GNG 4. julkaisun 2. osan Ginga.fi:stä jälleen. Hinta oli... Ihan hinnakas, mutta oli se sen arvoista, kun kuntokin oli taas odotettuakin parempi =D Voi sitä iloa, kun kirja viimein kotiin saapui <3 Nyt on siis kaksi noita "puhelinluettelo" kirjoja ja juuri ne mitkä halusinkin!

Joulukuussa tuli hankittua Riki japaniksi, kun oli niin sopiva hinta ja samassa ostin Kacchuu no Senshi Gamun (japaniksi sekin) yhden kirjan julkaisun. Lisäksi tilasin joulukuussa Urumista tuon suomenkielisen Gamun molemmat osat, jotta mukaan tuli tuo postikorttikin =) Loppuvuodesta ilmestyi vielä tuo Weed - Taisteluiden aika ja sekin tuli hankittua, vaikkakin vähän jäljessä. Aivan mahtava hankinta sekin, hauskaa lukea analysointia tappeluiden kuluista ja siitä miten niihin voisi suhtautua =D
joulukuu%202%20hly.jpg
Kokoelman päähyllyt joulukuussa 2014. (alahyllyllä itse tehdyt "alkemiakoira" ja Pokémon Ninetales)

Nyt tammikuussa törmäsin ihan sattumalta myytävään Hopeanuoli-julisteeseen, joka oli tullut aikoinaan jonkun Hopeanuoli-mangan välissä... Parasta tässä oli se, että olin vasta vähän aikaa sitten tajunnut sen että oli olemassa kaksi julistetta jotka olivat tulleet Hopeanuolien välissä ja samantien törmäsin sitten toiseen =') Pisti taas tosin ärsyttämään se miten pitikään olla jälkijunassa ja sieltä mistä Hopeanuolet aikoinaan hankin ei sitten tullut välissä julisteita vaikka kirjat uusia olivatkin ihan kirjakaupasta =/ Nykyään ollaan todellakin viisaampia ja pidetään silmällä kaikkea mikä kiinnostaa ja hankitaan kun on hankittavissa ='D Juliste on tosiaan tuo missä kaksi puolta 9 ja 10 kannet <3 Tuon julisteen saatuani tulikin viimein laitettua näitä omistamiani julisteita seinille, iik.. Irrotin GNG 4. julkaisujenkin julisteet ja hyvin sujui, puuh~ Nyt on todella kivaa katsella julisteita seinällä =) Olen vain niin kauhean varovainen kaiken omaisuuden suhteen ettei vain pääsisi tuhoutumaan... Nämä sai kuitenkin nyt niin fiksuihin paikkoihin ettei pitäisi olla huolta =P

Ja vielä tähän helmikuuhun: tilasin tammikuun puolella Futagoshopista 6. julkaisun kirjoja (5 kirjaa) ja nämä tulivat tässä helmikuun alussa perille <3 Kaksi kirjaa piti lähettää japanista, mutta kirjat tulivat samaan aikaan perille =) Nämäkin taas ne osat joista olin aikoinaan kiinnostunut ja kuvittelin etten ikinä tulisi löytämään mistään niin miten käy? Vilkaisen muuten vain Futagoshopia ja siellä... Siellä ne oli! Jäi muutenkin hyvä mieli kaupan palvelusta, joten sinnekin palataan varmasti asioimaan!

kuudes%20julkaisu.jpg
6. julkaisun osat 2, 4, 5, 7 ja 8.

Oh ja ehkä siitäkin kannattaa mainita, että Kaksoissolan foorumilla puhuttiin josko Tammen kautta lähetettäisiin fanipostia Takahashille. No... Se olisi hienoa! Joskus mietin, että olisi hienoa päästä kiittämään Takahashia itseään näistä upeista sarjoista, jotka hän tarjoaa luettavaksemme... Jos nyt uskaltaudun tähän lähettämään kirjeeni niin se olisi... Vain niin hienoa.

Lopuksi vielä sitten tämän päivän saldoon johon kuului hopeisen Hopeanuoli-figuurin muovailu =D Eihän siinä mennyt kuin muutama tunti ja onnistui ihan kiitettävästi. (+ ilahduin tiedosta, että Tähdenlennon 3. numero ilmestyy pian, pitää hankkia!)
hopeainen%20hopsu.jpg
hopeainen%20hopsu2.jpg