Weed pehmo saapui tänään! <3 Sen kotiin hakeminen sujuikin harvinaisen keveästi sateestakin huolimatta =D Yleensä paluumatkalla alkaa pyörä tuntua raskaalta, mutta Oun sankarin kotiinkuljettaminen antoi voimia!

Myönnettävästi kädet tärisi ja innossa oli pitelemistä pakettia avatessa, minkä jälkeen oli hankalaa estellä itseä kiljumasta, kun viimein sai nähdä Weedin <3 Ihka oikeana ja sitä sai pyöritellä käsissä ja silittää ja halia ja katsella <3 Se on upeampi kuin saattoi kuvitella! Jo kuvissa se näytti liian hienolta, mutta livenä se vasta näyttääkin... Ja tuntuu! 

Pehmossa on käytetty todella laadukkaita ja ihania kankaita! Ne tuntuvat pehmeiltä ja sileiltä sekä niiden värisävyt ovat kohdallaan! Tässä on käytetty niin hyvin erilaisia kankaita, etten uskalla kuvitella tulevia pehmoja joissa on taas kikkailtu lisää näiden kanssa... Pidempi karvakangas kaulassa ja hännässä tekevät niin eloisan efektin ja tunnun, ettei niitä malta olla tosissaan pörröttelemättä kuten arvasin =D Yhä edelleen hehkutan myös sitä miten rakastan Weedin harmaasävyä <3 Tämän värinen sen kuuluu olla! 

Vielä sitten pehmon koko yleisilme on jotain ylitsevuotavan ihastuttavaa ja osuvaa! Weed on juuri Weed eikä kukaan muu <3 Silmät ovat Se napittaa suloisilla silmillään ja valaa uskoa hyvyyteen koko vakaalla olemuksellaan. Pehmot vaikuttavat yleisestikkin tukevilta (pehmon ompeleet ovat myös vahvat ja laadukkaat!), Weed pysyy hyvin pystyssä ja asento on täydellinen sankarikoirillemme! Eikun seuraavia odottamaan! =) Weed on jo varmistanut, että lauman uusi koti on turvallinen ;3

Loppuun vielä kiitosta Urumin suuntaan pehmon suojaksi laitetusta julisteesta ja kissalta kiitos pahvilaatikosta ='D Pakkausmateriaalit siis kaikki käyttöön hehhe!